#servicii econceptsalon

#COAFURA

Intr-un cadru generos și primitor am realizat cel mai nou concept de înfrumuseţare și tratare capilară din românia. oferind servicii de hairstyling de înaltă calitate în acest spaţiu, nimic nu este la întâmplare, totul este atent studiat, fiecare nuanţă de culoare sau tăietură armonizează cu personalitatea și dorinţa clienţilor. în plus, publicul larg are acces la servicii de cea mai bună calitate, garanţie oferită de o echipă dinamică de hairstyliști, capabilă și în permanenţă specializată conform noutăţilor în domeniu. mai mult, atractivitatea preţurilor practicate fac din econcept salon un loc acesibil și prietenos.

#COSMETICA 

Pentru că imaginea este importantă, iar secretul frumuseții se află în mâinile noastre, dorim să o lăsam să fie exprimată. În fiecare zi beneficiați de profesionalism pentru serviciile dedicate frumuseții și sănătății tenului dumneavostră.

Tratamentele cosmetice propuse de noi sunt personalizate fiecărui individ în parte aspectând sănătatea și intergritatea pielii în funcție de nevoile feicăruia.

#MANICHIURA | #PEDICHIURA

Vă propunem manichiură/pedichiură cu gel/lac, pentru un look impecabil care rezistă până la trei săptămâni. La EConcept Salon, culorile gel/lac se regăsesc și sub formă de lac de unghii, de aceea, achiziţionând un lac de unghii OPI de aceeași culoare cu gelul/lacul aplicat, clienta poate să-și întreţină singură manichiura/pedichiura, lăcuind partea de unghie crescută. Pentru o piele catifelată, nu uitaţi să solicitaţi o manichiură/pedichiură SPA!

#MACHIAJ

Vă punem la dispoziţie un portofoliu complet de lucrări de machiaje ale specialiștilor noștri și soluţii profesionale, fără să cheltuiţi o avere. Mici secrete și tehnici vă vor oferi posibilitatea să descoperiţi arta machiajului dintr-o cu totul altă perspectivă. Iată ce puteţi afla de la specialiștii noștri: 

- ce produse se potrivesc nuanţei dumneavoastră de ten; 

- veţi dobândi cunoștinţe în ceea ce privește tipurile de ten și aplicarea machiajului corector, de zi sau de seară; 

- veţi fi capabilă să alegeţi corect culorile pentru machiajul ochilor, al pielii și al buzelor.

#DERMOPIGMENTARE

Machiajul semipermanent  vine în aceste cazuri ca o soluţie, o metodă care le oferă femeilor de pretutindeni un aspect care să le pună în valoare trăsăturile feţei și să le redea încrederea în propria persoană. Există și cazuri în care machiajul semipermanent nu este executat corect, acesta având nevoie de corecţie. Scoaterea unui tatuaj nereușit este foarte dificilă, de aceea este foarte important să ne documentăm înainte de a ajunge pe mâinile specialiștilor ( trebuie să ne informăm bine pentru a cunoște cu exactitate cu ce pigmenţi lucrează, să vedem cât mai multe lucrări realizate de aceștia, și nu în ultimul rând, mediul în care se desfășoară întreg procesul – este important să fie unul steril).